prefabrik ev - An Overview

Wiki Article

Prefabrik ev diğer konut modellerinde olduğu gibi yapı ruhsatı ve iskan iznine tabidir. İlçe ve şehirlerde hazır ev yapı ruhsatı için bağlı bulunulan belediyeye başvurulur.

Tek katlı prefabrik villa modelleri dış estetiği ve iç kullanım ergonomisiyle lüks villa konutta beklentilerin tam karşılığı. a hundred m² ile two hundred m² arasında şekillenen planlar müşteri beklentilerine özel daha fazla metrajlara da kolayca yükseltilebilmektedir.

Yüksek ses ve ısı yalıtım performansına sahip prefabrik evler kış aylarında sıcacık iç mekana sahiptir.

Teknolojik üretim prefabrik villa imalat sürelerini diğer modellerle kıyaslanamayacak oranda kısaltır.

Prefabrik evlerdeki konum değişikliği montaj öncesinde yapılmalıdır. Kaba kurulumu yapılan prefabrik evler zemin betonu uygunsa tekrar sökülerek yer değiştirilebilir.

Bununla beraber hızlı kurulum olanağını da beraberinde getirmesiyle birlikte çok fazla tercih edilmesini sağlamaktadır. Yapmanız gereken hemen bizimle iletişime geçmeniz ve satış ofisimizi ziyarete gelerek istediğiniz ev ile ilgili süreci başlatmaktır.

Modüler bağlantı özelliği hazır evin saha kurulumunu diğer konut modellerine göre yüzde 70’lere varan oranda hızlandırmaktadır.

Maliyetler standart olarak üretim ve montaj dahil olarak şekillenmekte olup her şey dahil prefabrik ev fiyatları kapsamında da satış gerçekleştirilmektedir.

Malzemeler, üretim ve montaj tamamen firma sorumluluğunda olsa da anahtar teslim prefabrik ev anlaşması yapılmadığı durumlarda çanakkale prefabrik ev modelleri dış bağlantılar ve bazı işlemler prefabrik ev modelleri sizin sorumluluğunuzdadır.

Prefabrik evler Fileırtınaya ve Rüzgara 80 km/h edirne prefabrik ev fiyatları dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

Deprem ile birlikte aşınma ve yıpranmalara karşı da dayanıklı olan prefabrik yapılar, şehir dışında barınma isteğini de karşılıyor.

Ev yapma sürecimiz, sizin satış ofisimize gelmeniz ile başlar. Sonrasında yaptırmaya karar verdiğiniz ev ile ilgili detayları öğrenmeniz ve sonrasında sözleşme yapmamız ile devam eder. Bundan sonraki aşamada sizing yaptıracağınız ev ile ilgili beton prepareı verilir ve mimarlık ofisinden ruhsat dosyanızın çıkması beklenir.

çanakkale prefabrik ev Daha geniş bir kullanım alanına ihtiyaç duyan fakat yeterli arazi genişliğine sahip olmayan kişilerin çift katlı prefabrik ev seçeneklerini değerlendirmesi verimli bir deneyimi beraberinde getirir. Çift katlı yapılarda en sık tercih edilen modellerin başında prefabrik villa seçenekleri gelir.

Prefabrik evlerin çanakkale prefabrik ev m2 fiyatları ortalama olarak değişmekte olup kat, oda sayısı, malzeme kalitesi gibi parametrelere bağlı olarak bu fiyatlar değişebilmektedir.

Report this wiki page